laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gulashsoep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 g uien
    margarine
    1/2 kg rundsvlees
    500 g tomaten (in blik)
    paprikapoeder
    500 g aardappelen
    2 zoete pepers
    zout
    1 blik Weense Worstjes
    2 l water
  bereiding:
    Fruit in voldoende margarine de gewassen en aan stukken gesneden uien goudgeel.
Snijd het vlees in leerlingen en de gewassen tomaten in stukken.
Voeg het vlees en de tomaten bij de gefruite uien, bestrooi met paprikapoeder en laat ongeveer 45 minuten lang stoven.
Nu voegt u er ruim twee liter water bij en laat dit trekken tot het
vlees gaar is.
Ongeveer 20 minuten vóór het einde voegt u er de in stukken gesneden aardappelen en pepers aan toe. Controleer tenslotte de smaak.
Vlak vóór het opdienen voegt u de in schijfjes gesneden Weense worstjes bij de soep en u dient ze zeer warm op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats