laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Consomme van bospaddestoelen
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
1 l heldere kippebouillon
1 ui
1 eetlepel olie
400 gr gemengde bospaddestoelen
2 takjes verse dragon
versgemalen peper
  bereiding:
    Pel, hak en laat de ui donkerbruin kleuren in de hete olie. Overgiet met de kippebouillon en laat een tiental minuten trekken, zo krijgt de consommé een diepbruine tint. Wrijf de paddestoelen droog, schoon en bak ze snel aan in een nootje hete boter. Kruid ze met peper en laat ze uitlekken in een vergiet. Zeef de consommé (om de ui te verwijderen), voeg de paddestoelen bij en werk af met de gehakte dragonblaadjes. Serveer goed heet
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats