laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gegratineerd vispotje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:
400 gr tilapiafilet
2 eetlepels citroensap
Olie om in te vetten
1 teentje knoflook
1 ui
2 tomaten
3 dl visbouillon (van een tablet)
400 gr macaroni mix (groenten)
100 gr gratineerkaas
Peper en zout
  bereiding:
    Verwarm de oven voor tot 220 graden en snijd de vis in stukjes. Besprenkel het vervolgens met het citroensap en bestrooi met peper en zout naar smaak.
Vet een ovenschaal in met olie.
Pel de knoflook en pel, snijd de ui grof en snijd de tomaten in blokjes.
Breng de bouillon aan de kook en voeg de vis, de macaronigroenten, de uitgeperste knoflook en de ui toe en laat alles 5 minuten zachtjes koken.
Schep het geheel in de ingevette schaal en verdeel de tomaat en de kaas erover.
Zet de schaal in de oven en laat alles in ca. 15 minuten mooi kleuren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats