 |
|
 |
Lauw kippenslaatje |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
450g gefileerde kippenborst dungesneden,
2 teentjes knoflook,
3 soeplepels olijfolie,
l grote rode ui in halve maantjes gesneden,
80g uitgelekte zon-gedroogde tomaten,
lOOg feta blokjes,
geutje balsamicoazijn,
400g rucola gescheurd |
|
bereiding: |
|
|
Vermeng in een kom de kip met de fijn gesneden knoflook en l eetlepel olijfolie. Zet de kom afgedekt l uur in de koelkast. Verhit l eetlepel olie in de wok en roerbak de kip met de ui bruin. Voeg de zongedroogde tomaten,de resterende olie en balsamicoazijn toe en roerbak nog 2 min. Schep van het vuur de rucola en de feta-kaas door de kippenmengeling.
Serveer deze lauw warme salade op een mooi bord. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|