|
|
|
LamfiIets met peper en pistachenoten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
25 gr pistachenoten
15 gr wittepeperkorrels
5 gr roze peperkorrels
50 gr vers broodkruim
4 lamfilets,ongeveer 150g per stuk
1 el grove mosterd
2 tenen knoflook, uit de knijper
spinazie en worteltjes |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de pistachenoten en peperkorrels in een keukenmachine en maal ze grof. Meng in een ondiepe schaal het broodkruim,de mosterd en de knoflook door elkaar. Haal de filets eerst door dit mengsel en vervolgens door het pistache-pepermengsel. Braad het lamsvlees op een rooster boven een ovenschaal gedurende 20 min.Haal het vlees uit de oven,dek af, laat 10 minuten staan.
Snij het vlees in plakken en dien op met spinazie en worteltjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|