laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Champignons à la provençale
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    500 gram in vieren gesneden champignons
    4 fijngesneden sjalotten
    4 eetlepels gehakte peterselie
    1 eetlepel boter
    1 eetlepel cognac
    2 eetlepels bieslook
    2 ontvelde en in blokjes gesneden tomaten
    2 uitgeperste teentjes knoflook
    2 dl culinesse
    wat versgemalen peper en wat zout
    8 mini ciabattabroodjes
  bereiding:
    Smelt de boter en fruit hierin de sjalotten en de knoflook. Voeg de peterselie, bieslook en tomatenblokjes toe en laat even meewarmen. Blus het mengsel af met cognac en voeg dan de culinesse toe. Breng hierna het geheel aan de kook en laat hierin de champignons in pakweg 5 minuutjes garen. Breng het gerecht tot slot op smaak met wat versgemalen peper en wat zout. Serveer de champignons met vers gebakken mini ciabattabroodjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats