|
|
|
Jambolaya |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
250 gr.rijst
200 gr.kipfilet
1 ui
1 teentje look
1 rode + 1 groene + 1 gele paprika
150 à 200 gr. vlees van rivierkreeftjes of springkrabstaartje (diepvries)
4 tomaten
5 stengels witte selder
1 visbouillonblokje
50 gr.vetstof
peper, zout, paprika en cayennepeper. |
|
bereiding: |
|
|
Kipfilet aanbakken en op een bordje leggen
alle groenten behalve de tomaten in kleine blokjes aanstoven
kruiden
0,5 l. visbouillon bijdoen en de rijst +/- 15 laten stoven. Eventueel nog wat bevochtigen met witte wijn.
Dan de tomaten in blokjes toevoegen en nog 5 à 10 laten stoven.
De aangebakte kipfilet en de rivierkreeftjes of springkrabstaartjes onder mengen en even mee opwarmen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|