laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Jambolaya
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

250 gr.rijst
200 gr.kipfilet
1 ui
1 teentje look
1 rode + 1 groene + 1 gele paprika
150 à 200 gr. vlees van rivierkreeftjes of springkrabstaartje (diepvries)
4 tomaten
5 stengels witte selder
1 visbouillonblokje
50 gr.vetstof
peper, zout, paprika en cayennepeper.
  bereiding:
    Kipfilet aanbakken en op een bordje leggen
alle groenten behalve de tomaten in kleine blokjes aanstoven
kruiden
0,5 l. visbouillon bijdoen en de rijst +/- 15’ laten stoven. Eventueel nog wat bevochtigen met witte wijn.
Dan de tomaten in blokjes toevoegen en nog 5 à 10’ laten stoven.
De aangebakte kipfilet en de rivierkreeftjes of springkrabstaartjes onder mengen en even mee opwarmen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats