 |
|
 |
Penne pancetta |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 zak penne,
- 1 pakje panna (vette italiaanse room),
- 1 grote ui,
- parmezaanse kaas (vers geraspt),
- 2 ons pancetta,
- basilicum,
- zout en peper,
- olijfolie
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
snij de pancetta in blokjes, snij de ui in kleine stukjes, snij de knoflook in lange dunne schijfjes.
Bereiding:
Giet een paar eetlepels olijfolie in de pan. 'Frituur' in de olie de knoflookschijfjes lichtbruin. Bak de pancetta heel langzaam bruin en knapperig, voeg halverwege de ui toe. Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Voeg de room toe en een deel van de parmezaanse kaas. peper en zout naar smaak, de pancetta is natuurlijk al zout van zichzelf, denk daaraan. voeg de penne toe aan het mengsel en roer alles snel door elkaar. Garneren met basilicum en kaas. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|