|
|
|
Honing tulband |
|
ingrediënten: |
|
|
125 gram vloeibare boter (voor bakken en braden)
1,75 dl heldere honing
3 eieren
350 gram zelfrijzend bakmeel
mespuntje zout
een smaakmaker (zie bereiding) |
|
bereiding: |
|
|
boter, honing en eieren mixen tot alles goed door elkaar zit in gedeeltes het meel met mespuntje zout toevoegen en mixen je beslag is klaar!
Voeg een smaakmaker toe, bijvoorbeeld: een appel in stukjes met wat rozijnen, kaneel en vanillepoeder/essence 3 eetlepels cacaopoeder gewelde tutti frutti is stukjes stukjes ananas uit blik (op sap) met een eetlepel abrikozenjam en wat cocos probeer zelf wat nieuws en laat het me weten! Tip: mocht het beslag wat droog of te stijf zijn; voeg dan wat water, melk of vruchtesap toe Doe het beslag in de vorm, 175 graden Celcius, 45 minuutjes... Even in de vorm af laten koelen en klaar! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|