laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Honing tulband
  ingrediënten:
    125 gram vloeibare boter (voor bakken en braden)
1,75 dl heldere honing
3 eieren
350 gram zelfrijzend bakmeel
mespuntje zout
een smaakmaker (zie bereiding)
  bereiding:
    boter, honing en eieren mixen tot alles goed door elkaar zit in gedeeltes het meel met mespuntje zout toevoegen en mixen je beslag is klaar!
Voeg een smaakmaker toe, bijvoorbeeld: een appel in stukjes met wat rozijnen, kaneel en vanillepoeder/essence 3 eetlepels cacaopoeder gewelde tutti frutti is stukjes stukjes ananas uit blik (op sap) met een eetlepel abrikozenjam en wat cocos probeer zelf wat nieuws en laat het me weten! Tip: mocht het beslag wat droog of te stijf zijn; voeg dan wat water, melk of vruchtesap toe Doe het beslag in de vorm, 175 graden Celcius, 45 minuutjes... Even in de vorm af laten koelen en klaar!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats