Witte chocoladecake met kokos |
|
ingrediënten: |
|
|
125 g boter (plus extra om in te vetten)
150 g witte chocolade
175 g fijne tafelsuiker
125 g zelfrijzend bakmeel
2 eieren
90 g kokosrasp
150 g verse frambozen
poedersuiker |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Vet een bakblik van 16x26 cm in en bekleed met bakpapier.
Smelt 125 g boter met 150 g witte chocolade in een steelpan op laag vuur. Voeg 175 g fijne tafelsuiker toe en meng.
Giet in een ruime kom en voeg 125 g zelfrijzend bakmeel en 90 g kokosrasp toe. Meng en doe er 2 geklopte eieren bij. Roer licht om en spatel er 150 g verse frambozen door.
Giet het mengsel in het blik en bak 40 minuten of tot het stevig is. Laat afkoelen in het blik. Snij in stukken en bestuif met poedersuiker. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|