laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kip met blauwe kaassaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 kippenbouten
    4 kippenvleugeltjes
    100 g boter
    1/2 l witte saus
    150 g Bleu des Moines
    1 l kippenbouillon
    peper, zout en muskaatnoot
  bereiding:
    Pocheer de kippenbouten en de vleugeltjes gaar in de kippenbouillon.

Verwarm de witte saus en laat daarin de blauwschimmelkaas smelten. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.

Schep het gevogelte uit de bouillon en schik het op een verwarmde serveerschotel. Overgiet met de blauwe kaassaus.


Serveer met luchtige aardappelpuree en broccolimoes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats