|
|
Pel en snipper de ui grof. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Was de spinazie en laat uitlekken. Verwijder de zaadlijsten van de Spaanse peper en snijd de peper heel fijn.
Verwijder de stukjes been uit de lamsboutlappen en snijd het vlees in hapklare stukken.
Braad deze stukjes vlees rondom bruin in wat hete olie. Voeg dan de ui, de knoflook en de Spaanse peper toe en bak deze een paar minuten mee. Doe de koenjit, nootmuskaat, kardemom en kaneel erbij en de stukjes tomaat. Roer goed door en giet de bouillon in de pan. Doe de deksel op de pan en laat het op een laag pitje een 1 stoven totdat het vlees goed gaar is. Voeg nu de spinazie toe en roer net zolang totdat deze geslonken is. Roer nu de yoghurt door het gerecht en maak het op smaak af met zout en peper.
Bereidingstijd: Ca. 70-80 minuten |