laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde hespenlapjes
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    1 kg hespengebraad
    250 gr mozzarella
    12 kleine schijfjes Italiaanse ham
    500 gr krielaardappeltjes
    potje pesto
    olijfolie
    teentje look
    peper en zout
    salade
  bereiding:
    Snijd het gebraad in dunne lapjes van ongeveer 120 gr zodat er 2 lapjes per persoon zijn. Klop de lapjes een beetje plat met de kant van een breed mes en leg er een stukje Italiaanse ham en mozzarella op. Vouw het lapje dicht en hou het samen met een cocktailprikkertje. Was de krieltjes grondig en halveer ze. Leg ze op een bakplaat, kruid ze met peper, zout en het lookteentje, en overgiet ze vervolgens met olijfolie. Laat alles in de oven op 180°C gedurende een halfuur gaar worden. Bak tegen die tijd de lapjes, schik ze op een bord en werk af met pesto, de aardappeltjes en salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats