laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rijstpudding met advocaat
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    5 dl melk
    50 gr paprijst of dessertrijst
    3 blaadjes witte gelatine
    1 zakje vanillesuiker
    150 ml advocaat
    50 gr suiker
    250 ml slagroom
  bereiding:
    Kook de rijst samen met de vanillesuiker zachtjes gaar in de melk.
Laat ondertussen de gelatinebladen weken.
Klop de slagroom met de suiker stijf.
Neem de pan van het vuur zodra de rijstmassa gaar is. Voeg de uitgeknepen gelatine toe en laat goed afkoelen.
Schep de slagroom en de advocaat door elkaar en voeg dit bij de rijstmassa.
Verdeel de pudding in schaaltjes en laat hem ca. 1,5 uur in de koelkast opstijven. Eet de pudding uit het schaaltje, of stort hem op een dessertbordje. Versieren met chocolade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats