laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zomerse pastasalade van Stéfanie
  ingrediënten:
    voor 4-6 personen:

500gram spirelli's
1 bokaal erwten en wortelen
arachideolie
3 groentebouillonblokjes van maggi met zachte kern
zout en peper
  bereiding:
    kook de spirelli's in gezouten water gaar.
Open de bokaal erwten en wortelen en laat goed uitlekken.
Giet de spirelli's af en doe ze in een grote kom.
Meng er de erwten en wortelen onder.
Voeg er een beetje arachideolie aan toe en meng goed.
Laat de blokjes bouillon op de warme pasta smelten. Kruid met zout en peper en meng
alles goed onder. Serveer lauw. Smakelijk


Ingezonden door Stéfanie Michiels
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats