laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wildragout met bospaddestoelen
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    800 gr wildstoofvlees
    2 uien
    1 wortel
    3 takken witte selder
    tijm en laurier
    kruidnagel
    1 fles rode wijn
    100 gr boter
    400 gr bospaddestoelen
    peper en zout
    50 gr boter
    1 teentje look
  bereiding:
    Maak de marinade door de wijn op smaak te brengen met de versnipperde uien, de in schijfjes gesneden wortel, de in blokjes gesneden selder en de kruiden. Laat het vlees minstens 1 nacht in de wijn rusten.

Laat de 100 gr boter smelten en braad het uitgelekte en drooggedepte vlees aan alle kanten aan. Voeg dan de marinade toe tot het vlees net onder staat. Laat op matig vuur 1,5 uur garen.
Wrijf de paddestoelen schoon met keukenpapier en braad ze in de hete boter met de geperste look kort aan op hevig vuur. Voeg de paddestoelen bij de ragout 5 minuten voor u de schotel opdient.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats