laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Vegetarische granencake
  ingrediënten:
    Voor 8 personen:

    150 gr gierst
    100 gr seitan
    2 uien
    10 zwarte ontpitte olijven
    1 ei
    1 koffielepel gist
    1 el magarine
    1 koffielepel provençaalse kruiden
    peper en zout
  bereiding:
    Meet het volume van de gierst in een maatbeker en voeg er tweemaal het volume water aan toe. Laat gedurende 20 minuten koken op een heet vuur. Snipper ondertussen de uien fijn en stoof ze in de margarine. Voeg er de in stukjes gesneden seitan en olijven bij, dan de gierst en vervolgens de gist, de kruiden en het ei. Breng op smaak met peper en zout. Giet de bereiding in een ovenschotel of bakvorm en laat gedurende 40 minuten gaar worden in een op 180°C voorverwarmde oven. Laat afkoelen en dien op met een groene sla.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats