laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kipbrochettes met huisgemaakte pindasaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 gr kipfilet
    3 dl kokosmelk
    1 theelepel
    kurkuma
    1 theelepel kerriepoeder

    Voor de saus:
    4 dl kokosmelk
    2 el rode currypasta
    1 el vissaus
    2 el bruine suiker
    1 theelepel tamarindepoeder
    4 el gemalen ongezouten pinda's
  bereiding:
    Meng de kokosmelk met de curry en de kurkuma. Snij het vlees in reepjes en laat het gedurende minstens 1 uur marineren. Rijg het op stokjes en grill op een heet vuur of in de oven. Dien de spiesjes goed heet op samen met de saus.
Maak de saus 6 uur vooraf: roer alle ingrediƫnten goed door elkaar en zet de saus koel weg.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats