laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kippensalade met papaya, meloen en pompelmoes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 gr gekookte kippenfilets
    1 papaja
    1 stuk meloen
    2 eetlepels geraspte kokosnoot
    1 pompelmoes
    200 gr gekookte rijst

    Voor de saus:
    sap van 1 sinaasappel
    1 eetlepel azijn
    1 koffielepel mosterd
    6 eetlepels olijfolie
    tabasco
    peper en zout
  bereiding:
    Kook de rijst gaar in water, giet af en laat afkoelen.
Snij de kippenfilets in blokjes.
Schil de vruchten, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng het sap van de sinaasappel met de azijn, de olie en de mosterd. Breng verder op smaak met tabasco, peper en zout
Meng alles voorzichtig door elkaar en werk af met de geraspte kokos.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats