laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Szegedische goulache (Hongaars recept)
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:[list]
600 gr varkensvlees 2 mooie dikke uien
2 el paprika
2 el tomatenpuree
2 kopjes water
500 gr zuurkool
zure room
  bereiding:
    U verwarmt de kookpan en de boter en braadt er het in stukken gesneden vlees in, samen met de in schijfjes gesneden ui. Als ze een mooie kleur gekregen hebben, zet u er het deksel op. U herleidt de warmte tot een minimum en laat 4 minuten garen. Dan bestrooit u alles met paprika, u voegt er de tomatenpuree bij, een weinig zout en water. U roert eens om en bedekt dan alles met zuurkool (die mag niet aangedrukt worden), u zet er het deksel weer op en laat de stoofpot l uur garen. Alvorens op te dienen, doet u er de room bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats