laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamsschoudertje met ajuin
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 lamsschoudertje
    2 grote ajuinen
    1 1/2 kg aardappelen
    peterselie
    100 gr boter
    1 borrelglaasje water
  bereiding:
    Laat het schoudertje dat goed gereinigd maar niet ontbeend moet zijn, in de boter bruin laten worden. Zout en peper opdoen.
In een vuurvaste- of ovenschotel zetten. Het vlees met de aardappelen omringen en het borrelglaasje water toevoegen.
Laat 2 grote fijngesneden ajuinen even aanstoven, als ze bruin zijn er het vlees mee bedekken. Langzaam laten braden in de oven en dikwijls overgieten.
Met gehakte peterselie bestrooien alvorens op te dienen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats