laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Macaronisoufflé
  ingrediënten:
    Voor 2 à 3 personen:

    250 gr macaroni
    250 gr hesp (of overschotjes vlees)
    3 a 4 stevige tomaten
    zout en peper
    50 gr boter
    2 eieren
    1/4 l room (dit mag zure room zijn)
    geraspte kaas (vb. Parmezaanse kaas)
  bereiding:
    U gaart de macaroni volgens op de verpakking is aangegeven. Gedurende het garen snijdt u de hesp of het vlees in repen, u dompelt de tomaten in kokend water, pelt ze en snijdt ze in schijfjes. U botert de grote ovenschotel in en u legt in opeenvolgende lagen; de deegwaren, het vlees en de tomaten. U eindigt met een laag deegwaren. U kruidt telkens de tomaten met zout en peper. U klopt de eieren met de room, voegt dit eraan toe, bestrooit alles met de geraspte kaas en legt hier en daar een klontje boter. U laat dit alles gedurende 20 minuten in de oven bakken.
U dient dit op met een salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats