laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hongaarse goulash van ons ma
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    750 gr rundvlees (van het staartstuk)
    250 gr varkensvlees
    100 gr stukjes spek
    3 grote uien
    1 a 2 verplette bolletjes look
    1 tomaat
    3 soeplepels paprika
    zout, peper
    1 a 2 soeplepels bloem
    3 dl water
    2 dl rode wijn
  bereiding:
    De reepjes spek in een vooraf op een matig vuur verwarmde kookpan braden. Het rund- en het varkensvlees erbij voegen, na ze in
stukjes te hebben gesneden. Het vlees langs alle kanten goed bruin afbraden.
De in stukken gesneden uien toevoegen. Als de uien lichtjes gekleurd
zijn, bestrooit u alles met paprika en bloem en laat dit alles een tijdje stoven. Voeg er dan de tomaat, de kruiden, het water en de wijn bij.
Zet er het deksel op en laat het vlees verder garen op klein vuur.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats