Tandoriespiesjes met kurkumarijst |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 kippenlapjes
2 dl yoghurt
sap van 2 citroenen
2 eetlepels olie
2 eetlepels tandoorikruiden
250 gr rijst
1 ui
2 eetlepels boter
2 eetlepels kurkuma
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Meng de yoghurt met het citroensap, de tandoorikruiden en de olie. Laat hierin het in reepjes gesneden vlees marineren gedurende 1 uur.
Pel en hak de ui fijn. Stoof hem in de hete boter gedurende 1 minuut.
Voeg de rijst, de kurkuma en 1 l water roe. Laat koken tot het water is opgeslorpt
Rijg het vlees op spiesjes om ze vervolgens te grillen of te bakken. Dien de spiesjes op met de rijst. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|