laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tandoriespiesjes met kurkumarijst
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 kippenlapjes
    2 dl yoghurt
    sap van 2 citroenen
    2 eetlepels olie
    2 eetlepels tandoorikruiden
    250 gr rijst
    1 ui
    2 eetlepels boter
    2 eetlepels kurkuma
    peper en zout
  bereiding:
    Meng de yoghurt met het citroensap, de tandoorikruiden en de olie. Laat hierin het in reepjes gesneden vlees marineren gedurende 1 uur.
Pel en hak de ui fijn. Stoof hem in de hete boter gedurende 1 minuut.
Voeg de rijst, de kurkuma en 1 l water roe. Laat koken tot het water is opgeslorpt

Rijg het vlees op spiesjes om ze vervolgens te grillen of te bakken. Dien de spiesjes op met de rijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats