|
|
|
Visfilets met Duitse saus |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 gr visfilets
2 tot 3 el spaanse pepers (bewaard in azijn)
2,5 dl zure room
2 in schijfjes geneden ui
zout en paprika
50 gr boter |
|
bereiding: |
|
|
U marineert de vis gedurende 1 uur. In de kookpan smelt u de
boter op een matig vuur en u braadt de met paprika bestrooide ajuin.
U voegt er de spaanse peper bij en laat gedurende 2 minuten zachtjes
stoven. U voegt er de visfilet bij, zet er het deksel op en herleidt het vuur tot een minimum. Laat de vis gedurende 10 minuten garen en
neem er hem dan uit.
Vooraleer de saus op te dienen, voegt u er de room bij en laat ze warmen zonder koken. U giet deze saus over de vis en dient op, bestrooid met peterselie. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|