laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Grimbergse mignonnettes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 varkensmignonnettes
    600 g asperges
    1,5 dl extra lichte room
    1 dl Grimbergen blond
    1 a 2 el honing
    2 el boter
    peper en zout
    instantsausbinder
  bereiding:
    Kook de asperges gedurende 15 min. in lichtgezouten water. Giet af, snij ze in stukken en hou ze warm

Laat ondertussen de varkensmignonnettes in 2 el warme boter bakken, gedurende 2 min. langs elke kant. Kruid met peper en zout. Laat
verder bakken op een zacht vuurtje gedurende 5 min.

Haal het vlees uit de pan en hou warm. Giet de room in de pan. Maak de braadresten los, giet er de Grimbergen bij en voeg de honing toe. Kruid met peper en zout. Laat binden op een krachtig vuur, gedurende 2 a 3 min. Voeg indien nodig wat instantsausbinder toe.


Dien de varkensmignonnettes op met de asperges en gebakken aardappelen. Giet de saus erover.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats