laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Salade met inktvisringen en remouladesaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    200 gr gemengde sla
    400 gr inktvisringen
    2 el fijngehakte kappertjes
    2 el fijngehakte augurkjes
    1 fijngesnipperd sjalotje
    1 el gehakte bladselder
    1 el gehakte kervel
    1 el fijngesnipperde dragon
    1 fijngehakte anjovisfilet
    1 el mosterd
    5 dl mayonese
    peper en zout
  bereiding:
    Verwarm de frituur
Doe de fijngesnipperde kappertjes, augurkjes en sjalot in een schone doek en knijp het vocht eruit.
Meng de mayonese met de mosterd, en roer er de anjovis, bladselder, dragon,sjalot, kappertjes, augurkjes en kervel door, breng op smaak met peper en zout en plaats afgedekt in de koelkast tot gebruik.
Verdeel de salade over de borden, bak de inktvisringen krokant en schik ze naast de salade.
Serveer met de remouladesaus.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats