laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Noorse visschotel
  ingrediënten:
    per persoon:

    70 gr gerookte Noorse zalm
    70 gr gerookte heilbot
    70 gr gerookte forel
    70 gr gerookte paling
    een paar verschillende soorten salade
    tomaten of kerstomaatjes
    wat komkommer,
    geraspte worteltjes en geraspte knolselder
    en een heel fijne gesnipperde ui,
    een hard gekookt eitje
  bereiding:
    We leggen eerst de verschillende soorten salade op een groot bord. Daarop doen we naar believen de tomaten, komkommer,de worteltjes, de selder, de ui en het eitje.
De zalm en de heilbot worden er in rolletjes opgelegd, naast de forel en de paling.
Vinaigrette of mayonese worden er apart bij gegeven
Dien op met koude aardappeltjes, stokbrood of frietjes
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats