laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Margriet's spaghetti alla Bolognese
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 ui
    1 worteltje
    1 selderijstengel
    1 knoflookpit
    margarine
    1 laurierblad
    1 glas droge Italiaanse wijn
    175 g doorgemalen rundsvlees (filet)
    8 tomaten
    2 el tomatenpuree
    vleesextract
    zout en peper
    500 gr spaghetti
    geraspte parmesaanse kaas
  bereiding:
    Hak de aromatische groenten in zeer fijne stukjes (gebruik hiervoor uw mixer). Fruit deze in een weinig margarine. Voeg hierbij het laurierblad, de wijn, het gemalen rundsvlees. de gepelde en in stukken gesneden tomaten, de tomatenpuree, wat vleesextract, zout en peper en laat alles gedurende een dertigtal minuten sudderen.
Kook intussen de spaghetti gaar in ruim water met zout.
Schud de uitgelekte spaghetti op een dienschotel. overgiet met de saus en bestrooi met een weinig geraspte parmesaanse kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats