|
|
|
Schnitzel van lamsvlees met mierikswortel |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 g lamsschouderlappen (gegaard, in plakken van 0,5 cm)
snufje peper (uit de molen)
2 eetlepel olijfolie
1 ei (losgeklopt)
snufje zout
2 theelepels mierikswortel(verse,fijngehakt of uit een potje)
vers, gedroogd broodkruim om te paneren |
|
bereiding: |
|
|
Zout de plakken lamsschouder licht, besmeer ze met de mierikswortel
en bestrooi ze met peper uit de molen. Haal de plakken door de bloem,
daarna door het losgeklopte ei en vervolgens door het verse, gedroogde
broodkruim.
Bak ze goudgeel in olijfolie. Bestrooi ze na het bakken met wat grof
zeezout. Leg de schnitzels op een bord.
Lekker met gestoofde courgette en paprika-aardappelen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|