laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Asperges met visbeignets
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 bussel witte asperges
    vers gemalen peper en zout
    500 gr visfilets
    2 eierdooiers
    8 cl witbier
    80 gr bloem
    kervelpluksels

    voor de saus :
    1 dl verse room
    1 eierdooier
    2 eetlepels kappertjes
    1 koffielepel kappertjesvocht
  bereiding:
    Kook de geschilde en schoongemaakte asperges beetgaar in gezouten water.
Klop de eierdooiers los met het bier, peper en zout en roer met de gezeefde bloem tot een glad beignetbeslag. Snij de visfilets in reepjes, wentel ze door het beslag en bak ze goudbruin in hete frituurolie. Laat ze
uitlekken op keukenpapier.
Klop voor de saus de eierdooier los in de hete room en roer er de kappertjes met het vocht door.
Schik de asperges en de visbeignets op warme borden en nappeer met de saus. Garneer met kervelpluksels.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats