|
|
Kook de tagliatelle 'al dente' volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, laat die uitlekken, maar bewaar het kookwater.
Snij de wortel, prei en selder in fijne reepjes. Hak de sjalot, knoflook, peterselie, bieslook en basilicum fijn. Verhit de olijfolie en bak de sjalot glazig. Voeg de prei, wortel, selder, basilicum en peterselie bij en spijs met peper en zout. Laat onder gesloten deksel even garen en voeg er kookvocht van de tagliatelle bij tot de groenten net onder staan. Laat
verder garen zonder deksel.
Spijs de visfilets met peper en zout en schik die op de groenten wanneer die bijna gaar zijn. Laat op een zacht vuur ongeveer 4 minuten verder garen onder gesloten deksel.
Verdeel de tagliatelle in een vuurvaste schotel en schik de zeewolffilets erop. Voeg de room en de boter bij de groenten en laat 5 minuten zachtjes inkoken tot sausdikte.
Nappeer de vis en de tagliatelle met de groentesaus, bestrooi met de kaas en gratineer in de oven. |