laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Hete duivel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    720 g gemalen gehakt (gemengd)
    2 sjalotjes
    750 g ui
    750 g aardappelen
    boter
    peper, zout en muskaatnoot
    2 dl melk
    1 eigeel
    paneermeel
  bereiding:
    Versnipper de sjalotjes en stoof ze aan in boter. Voeg er het gehakt bij en kruid met peper en zout. Laat het gehakt eventjes meestoven. Snij de uien in halve maantjes en stoof ze goudgeel aan in boter. Kook voor aardappelpuree de aardappelen, giet ze af en draai ze door een roerzeef. Voeg er de kokende melk en de boter onder en kruid met peper, muskaatnoot en eventueel zout. Beboter een ovenschotel en leg het aangestoofde gehakt, de goudgele ui en de aardappelpuree in lagen. Bestrijk met eigeel en werk af met paneermeel.
Laat 20 minuten in de oven verder garen op 175°C
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats