laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Appelcake zonder suiker
  ingrediënten:
    210 gram margarine
1 dl appeldiksap
4 eieren
280 gram zelfrijzend bakmeel
snuifje zout
1 eetlepel kaneel
sap van 1/2 citroen
2 zoete appelen
  bereiding:
    De oven voorverwarmen op 175 graden C.

De margarine met de appeldiksap tot een crème-achtige massa kloppen. De eieren één voor één al kloppende toevoegen. Het meel, kaneel en zout mengen en zeven, en geleidelijk door het mengels kloppen.

Een cakevorm invetten en met meel of paneermeel bestuiven. Het beslag in de cakevorm doen. De appel schillen en in partjes snijden. De partjes in het beslag drukken. De cakevorm in het midden van de oven zetten. In circa 45 minuten gaar en bruin bakken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats