laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ravioli carbonara
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 gr ravioli met gekookte ham
    200 gr ontbijtspek, in reepjes gesneden
    4 eieren
    1 dl lichte room
    100 gr geraspte parmezaan
    vers gemalen peper en zout
  bereiding:
    Bak de spekreepjes krokant.
Scheid de eieren, klop de dooiers met de room en voeg de helft van de kaas toe, breng op smaak met peper en zout.
Kook de ravioli in enkele minuten gaar in gezouten water, giet af en laat uitlekken.
Stort de ravioli samen met het roommengsel in de nog warme pan en roer door elkaar.
Schep de ravioli in kommen, verdeel er de spekreepjes over. Werk verder af met de parmezaan en serveer onmiddelijk.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats