laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Italiaanse pizza met courgette en magor
  ingrediënten:
    1 courgette
1 grote rode ui
1 groene paprika
Bertolli Originale Extra Vergine olijfolie
200 g magor kaas
1 blik pizzadeeg
250 ml Bertolli Tomatenbasissaus met kruiden
200 g salami
bakje zwarte olijven
250 g geraspte kaas
  bereiding:
    Verwarm de oven voor op 50 graden Celsius. Rol het pizzadeeg uit en bekleed er een met olijfolie ingevette bakplaat mee. Laat het pizzadeeg 10 minuten rijzen in de voorverwarmde oven.

Snijd de ui en de paprika in ringen en de courgette in plakjes en bak dit in ongeveer
5 minuten glazig in wat olie.

Snijd de magor in kleine stukjes. Besmeer de pizzabodem met tomatenbasissaus en hou de randen hierbij ongeveer 2 cm vrij. Verdeel er vervolgens de plakjes salami, de uien, de
courgette- en paprikaringen, de magor, de
olijven en de geraspte kaas over.

Bak de pizza in 15 minuten goudbruin.

Als je tijd hebt, kun je de pizzabodem natuurlijk
ook zelf maken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats