laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snelle vissersstoofpot
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    3 eetlepels olijfolie
    1 grote ui, gesnipperd
    2 tenen knoflook, gesnipperd
    1 groene paprika, in reepjes
    750 gr tomaten, in stukjes
    1 eetlepel Provençaalse kruiden
    1/4 liter visbouillon of groentebouillon
    400 gr kabeljauw- en/of tilapiafilet, in stukken
    zout, versgemalen peper
    200 gr gekookte garnalen
  bereiding:
    Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg de paprika en tomaat toe en bak alles 2-3 minuten. Voeg de kruiden en bouillon toe en kook het geheel op hoog vuur in 10 minuten in tot een dikke saus. Bestrooi de stukken vis met zout en peper en leg ze in de saus. Stoof de vis in 5 minuten zachtjes gaar. Voeg de garnalen toe en warm nog 1 minuut door. Lekker met rijst en een salade met sperziebonen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats