|  |   |  | 			
				
					| Appel in papillot |  
					|  | ingrediënten: |  
					|  |  | Voor 4 personen: 
2 grote appels (bv. jonagold of golden)
 2 eetl. boter
 4 eetl. suiker
 kaneel
 4 sneetjes cake
 het sap van 1/4 citroen
 4 eetl. amaretto of calvados(of rodebessensiroop, voor de kinderen)
 4 vellen aluminiumfolie (± 30 x 30 cm)
 vanilleijs
 |  
					|  | bereiding: |  
					|  |  | Smeer op het midden van elk vel aluminiumfolie wat boter. Leg er een in sneetjes gesneden halve appel op. Bestrooi met kaneel en 1 eetl. suiker. Sprenkel er ook wat citroensap over.
 Schik er dan een sneetje cake op dat u bevochtigt met 1 eetl. amaretto, calvados of rodebessensiroop. Vouw de papillot dicht.
 
 Leg de papillotten gedurende 10 min. op de grill (die hoeft niet meer heel heet te zijn).
 Serveer met een bolletje vanilleijs.
 |  
					|  |  
					|  |  
|   
 
 |  
					|  | mail dit recept naar een vriend of vriendin |  
			|  |  |  |