laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Entrecote met kruidenboter
  ingrediënten:
    4 entrecotes,
kruidenboter,
stokbrood

Marinade:
4 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 eetlepel rode wijn
1 eetlepel balsamicoazijn
  bereiding:
    Meng de ingrediĆ«nten voor de marinade door elkaar.
Marineer hierin de entrecotes gedurende ca. 60 minuten.
Maak de kruidenboter zoals hieronder staat aangegeven.
Rooster de entrecotes aan iedere kant ongeveer 2,5 minuut op de warme barbecue.
Serveer met stokbrood en kruidenboter.


[b:72710d3920]Kruidenboter[/b:72710d3920]

100 gr boter
1 gehakt sjalotje
1/2 tl gehakte bieslook
1/2 tl gehakte dragon
1/2 tl gehakte kervel
1/2 tl geknipte peterselie
Citroensap

Bereiding:
Roer de boter zacht
Meng er het sjalotje en de kruiden door
Doe er vervolgens een paar druppels citroensap door
Nog even goed doorroeren
Lekker op brood, toast etc.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats