|
|
|
Entrecote met kruidenboter |
|
ingrediënten: |
|
|
4 entrecotes,
kruidenboter,
stokbrood
Marinade:
4 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 eetlepel rode wijn
1 eetlepel balsamicoazijn |
|
bereiding: |
|
|
Meng de ingrediƫnten voor de marinade door elkaar.
Marineer hierin de entrecotes gedurende ca. 60 minuten.
Maak de kruidenboter zoals hieronder staat aangegeven.
Rooster de entrecotes aan iedere kant ongeveer 2,5 minuut op de warme barbecue.
Serveer met stokbrood en kruidenboter.
[b:72710d3920]Kruidenboter[/b:72710d3920]
100 gr boter
1 gehakt sjalotje
1/2 tl gehakte bieslook
1/2 tl gehakte dragon
1/2 tl gehakte kervel
1/2 tl geknipte peterselie
Citroensap
Bereiding:
Roer de boter zacht
Meng er het sjalotje en de kruiden door
Doe er vervolgens een paar druppels citroensap door
Nog even goed doorroeren
Lekker op brood, toast etc. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|