laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Bloemkool met nootjes
  ingrediënten:
   


  • 1/2 bloemkool
  • 2 uien
  • 30 g hazelnoten
  • 50 g rozijntjes
  • 3 cl olijfolie (extra vierge)
  • 1 cl notenolie
  • kruidenzout
  bereiding:
    Maak de bloemkool schoon en verdeel ze in heel kleine roosjes.

Snij de ui fijn. Verwarm de olijfolie en voeg de ui en de bloemkoolroosjes toe.

Laat zachtjes bakken met een deksel op de pan en roer af en toe. Voeg indien nodig een scheutje water toe en laat het geheel beetgaar worden. Roer er op het laast de rozijnen en de nootjes door en laat nog even opwarmen. Breng op smaak met een weinig zout..
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats