laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmtartaar met gember
  ingrediënten:
    3 sjalotten
balsamicoazijn
1/2 bosje jonge uitjes
4 kwarteleieren
1 schaaltje akkerkers
1 koffiepel grof gemalen peper
1 stuk verse gember
1/2 bosje dille
2 soeplepel kappertje
1 citroen
1/2 bosje koriander
1 koffielepel gemalen koriander
600 gram zalmfilet
1 teentje look
zout
  bereiding:
    Hak de sjalotjes, de look en de jonge uitjes. Snijd de gember in fijne reepjes.
Hak de zalm heel fijn met een scherp mes, haal de eventuele graten weg.
Net voor het opdienen: meng de look, sjalotten, uitjes, gember, gemalen koriander en kappertjes.
Breng op smaak met peper en zout. Was de kruiden en de sla.
Schik de rauwe zalm op de borden, met bovenop de dooier van een kwartelei.
Versier met de sla en de kruiden, overgiet met balsamicoazijn. Garneer met schijfjes citroen. Serveer met brood.



een recept van cooking tv
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats