|
|
Bereid de kruidenboter: kneed de boter mals en vermeng met het fijngesneden bieslook, lookpoeder, de saffraan, de kerrie, het citroensap, de honing en wat peper en zout naar eigen smaak. Rol tot een dikke worst in aluminiumfolie en laat volledig opstijven in de koelkast.
Snij 4 langwerpige stukken aluminiumfolie en schik op ieder stuk een stuk vis. Bestrooi met peper en zout.
Snij schijven van de kruidenboter.
Hak de sjalotjes fijn en snij het preiwit in reepjes.
Leg op elke moot enkele schijfjes kruidenboter, samen met een beetje fijngehakte sjalotjes en reepjes prei.
Zet de boorden van de folie recht en bevochtig de kabeljauw met visfumet en een scheutje pastis alvorens dicht te vouwen tot papilotten in de vorm van een gondel.
Maak de verpakte vis gaar op de BBQ of in een oven op 180°C en reken hiervoor 5 à 8 minuten. |