laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Myriam's fruittaart
  ingrediënten:
    Het is een taart met zachte cakebodem en gevuld met al dan niet vers fruit

voor het deeg:
150 gr zelfrijzende bloem
150 gr fijne kristalsuiker
150 gr boter
3 gewone eieren

voor de afwerking:
vanillepudding
fruit naar keuze
taartvorm met een uitsparing om later de pudding en het fruit op te leggen
  bereiding:
    alles ingredienten van het deeg samenvoegen, en mixen tot een wit-schuimende massa bekomen is.

taartvorm invetten
deeg in vorm doen
1/2 uur bakken op ongeveer 200 °
ontvormen, omkeren en laten afkoelen

ondertussen: vanillepudding maken
en indien doosjes fruit gebruikt worden, het sap van bv ananas, perzikken, mandarijntjes enz...binden met een beetje kirsch en aardappelzetmeel

de vanillepudding mooi verdelen over de taart, versieren met het fruit (ananas, kiwi, perzikken, abrikoos, aardbei, framboos enz....) en afwerken met het ingedikte sap van het fruit, dan 'blinkt' alles mooi en het fruit droogt niet uit.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats