laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ananastaart van Nadine
  ingrediënten:
    1 pakje vanillesuiker,
150 g zelfrijzende bloem,
200 g kristalsuiker,
3 eieren,
150 g boter,
doos ananas of verse ananas
  bereiding:
    Klopde suiker met de eidooiers schuimig. Voeg
vanillesuikerbijen meng alles goed. Voeg de gesmolten boter bijen de gezeefde bloem.
Schep voorzichtighet stijfgeklopteiwitbij.Breng boterpapier in de bakvorm en beboter het.
Strooi op het beboterde papier een laagj!e lichtbruinesuiker. Schik daarop de ananas en het deeg erover. Laat 50' bakken op 150 graden. De duurtijden en de graden is wel afhankelijk van het soort oven je hebt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats