|
|
|
Miserabeltaart |
|
ingrediënten: |
|
|
[b:6e806ab9e0]Voor 1 taart:[/b:6e806ab9e0]
250 gr bloemsuiker
200 gr amandelpoeder
50 gr zelfrijzende bloem
1/2 lepeltje bakpoeder
5 eiwitten
Eiwitten stijfkloppen en mengen met de bloemsuiker, amandelpoeder,
en de bloem.
2 bakplaten van +/- 5 cm hoogte en iets verschillend van grootte vullen en afbakken in de oven op 180°C gedurende 25 à 30 minuten. |
|
bereiding: |
|
|
[b:6e806ab9e0]Voor de vulling:[/b:6e806ab9e0]
250 gr goede boter
150 gr bloemsuiker
1/2 pakje vanillepudding met 20 cl melk.
Vanillepudding maken
boter en bloemsuiker samen roeren
dan de vanillepudding erbij doen.
de vulling tussen op de grootste helft goed dik besmeren, dan het kleinere er boven op doen, en de bovenkant bestrooien met bloemsuiker.
Dit is een recept van mijn overbuurvrouw Gerda. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|