laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Miserabeltaart
  ingrediënten:
    [b:6e806ab9e0]Voor 1 taart:[/b:6e806ab9e0]

    250 gr bloemsuiker
    200 gr amandelpoeder
    50 gr zelfrijzende bloem
    1/2 lepeltje bakpoeder
    5 eiwitten


Eiwitten stijfkloppen en mengen met de bloemsuiker, amandelpoeder,
en de bloem.
2 bakplaten van +/- 5 cm hoogte en iets verschillend van grootte vullen en afbakken in de oven op 180°C gedurende 25 à 30 minuten.
  bereiding:
    [b:6e806ab9e0]Voor de vulling:[/b:6e806ab9e0]

    250 gr goede boter
    150 gr bloemsuiker
    1/2 pakje vanillepudding met 20 cl melk.


Vanillepudding maken
boter en bloemsuiker samen roeren
dan de vanillepudding erbij doen.

de vulling tussen op de grootste helft goed dik besmeren, dan het kleinere er boven op doen, en de bovenkant bestrooien met bloemsuiker.


Dit is een recept van mijn overbuurvrouw Gerda.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats