Victoriabaarsfilets in tomaat |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1kg victoriabaarsfilets
4 tomaten
broodkruim
parmesankaas
tijm
150g boter
2 uitjes
5 cl bruine fonds of bouillon blokje
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Bereid een tomatencoulis door de fijngehakte sjalotjes te stoven
samen met de tomaten en een weinig bruine fonds. De saus door een
puntzeef halen en van het vuur opkloppen met een klontje boter.
Maak de visfilets schoon, was en droog ze.
De filets aan elke kant kruiden, bestrooien met tijm en met een
mengsel van broodkruim en parmesan-kaas in een verhouding van
3 delen broodkruim en één deel kaas.
Schik de filets op een beboterde ovenplaat. Leg twee klontjes
boter op elke filet en bak de vis gedurende 8 minuten in een
voorverwarmde oven van 200°C.
Schik de victoriabaarsfilets op warme borden en nappeer de saus
er rond.
Smakelijk! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|