laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Victoriabaarsfilets in tomaat
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1kg victoriabaarsfilets
    4 tomaten
    broodkruim
    parmesankaas
    tijm
    150g boter
    2 uitjes
    5 cl bruine fonds of bouillon blokje
    peper en zout
  bereiding:
    Bereid een tomatencoulis door de fijngehakte sjalotjes te stoven
samen met de tomaten en een weinig bruine fonds. De saus door een
puntzeef halen en van het vuur opkloppen met een klontje boter.

Maak de visfilets schoon, was en droog ze.

De filets aan elke kant kruiden, bestrooien met tijm en met een
mengsel van broodkruim en parmesan-kaas in een verhouding van
3 delen broodkruim en één deel kaas.

Schik de filets op een beboterde ovenplaat. Leg twee klontjes
boter op elke filet en bak de vis gedurende 8 minuten in een
voorverwarmde oven van 200°C.

Schik de victoriabaarsfilets op warme borden en nappeer de saus
er rond.

Smakelijk!
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats