laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Farfale met tomaten en groenten
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1250 gr rijpe tomaten, van de zaadjes ontdaan en fijngehakt
    2 gegrilde maiskolven
    4 fijngehakte teentjes look
    2 bosjes basilicum, alleen de blaadjes in reepjes gesneden
    1 dl olijfolie
    zeezout en zwarte peper
    1 tl gedroogde chili-vlokken
    500 gr farfale of andere pasta
    2 bollen buffermozarella in blokjes gesneden
    vers geraspte parmezaankaas
  bereiding:
    Haal de mais van de kolven af. Meng ze in een grote kom met de tomaten, look, basilicum en de olijfolie. Breng het mengsel op smaak met zout, peper en chili-vlokken en laat alles 30 minuten rusten.
Kook de pasta al dente en laat goed uitlekken en hussel er het tomatenmengsel door. Schep vlak voor het opdienen de blokjes mozarella erdoor en geef er de geraspte parmezaankaas en een groene salade bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats