|
|
|
Farfale met tomaten en groenten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
1250 gr rijpe tomaten, van de zaadjes ontdaan en fijngehakt
2 gegrilde maiskolven
4 fijngehakte teentjes look
2 bosjes basilicum, alleen de blaadjes in reepjes gesneden
1 dl olijfolie
zeezout en zwarte peper
1 tl gedroogde chili-vlokken
500 gr farfale of andere pasta
2 bollen buffermozarella in blokjes gesneden
vers geraspte parmezaankaas |
|
bereiding: |
|
|
Haal de mais van de kolven af. Meng ze in een grote kom met de tomaten, look, basilicum en de olijfolie. Breng het mengsel op smaak met zout, peper en chili-vlokken en laat alles 30 minuten rusten.
Kook de pasta al dente en laat goed uitlekken en hussel er het tomatenmengsel door. Schep vlak voor het opdienen de blokjes mozarella erdoor en geef er de geraspte parmezaankaas en een groene salade bij. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|