laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met gamba's in een roomsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 gr tagliatelle
    4 el olijfolie
    600 gr gamba's
    300 gr radicchio of roodlof
    300 gr ijsbergsla
    1 klein glaasje cognac
    200 ml kookroom
    zout en peper uit de molen
  bereiding:
    Snijd de radicchio of roodlof en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta 'al dente' volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een wok de olijfolie en wok de gamba's met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus het af met de cognac en laat de alcohol verdampen. Giet er vervolgens de kookroom bij en breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats