laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocoladestrikjes
  ingrediënten:
    1 groot vel bladerdeeg (rechthoek)
Fondant of melkchocolade
Room
  bereiding:
    smelt de chocolade “au bain marie” en voeg een tweetal koffielepels room toe om goed smeerbaar te zijn
smeer de helft van het vel bladerdeeg in met chocoladesaus
vouw het vel dubbel
rol met een deegrol een beetje uit
smeer het resterende bladerdeeg weer voor de helft in met chocolade saus
vouw opnieuw dubbel
rol weer een beetje uit
snijd hieruit rechthoekjes
draai de rechthoekjes tot strikjes
leg op een licht beboterde bakplaat
bak in een oven van 200°C gedurende een 10-tal minuten
haal uit de oven en laat afkoelen op een rooster
bestrooi met bloemsuiker
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats