laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chocolade- en walnotenkoekjes
  ingrediënten:
    Nodig:

    125 gram zelfrijzend bakmeel
    25 gram cacaopoeder
    1 halve theelepel bakpoeder
    125 gram boter
    125 gram suiker
    2 eieren
    175 gram grof geraspte chocolade
    75 gram gehakte walnoten
  bereiding:
    Zeef de bloem, het cacaopoeder en het bakpoeder in een kom. Klop de boter met de suiker schuimig. Klop vervolgens de eieren er een voor een door. Voeg het bloemmengsel toe en spatel dit er door. Roer ook de geraspte chocolade en de gehakte walnoten er door. Bekleed een bakblik met bakpapier. Maak met behulp van twee lepels kleine bergjes op het bakblik. Bak de koekjes tien minuten in een voorverwarmde (190 graden) oven. Laat ze even afkoelen in de oven en leg ze daarna op een taartrooster.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats